کد خبر : 392282
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹

مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست

مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست

به گزارش همشهری آنلاین، مرغ عسلی و سیر روشی متفاوت برای درست کردن مرغ است که عطر و طعم شگفت‌انگیزی دارد. فرارو نوشت، مرغ عسلی با سیر نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از عسل، سیر، کره، سس سویا و… طبخ می‌شود و طعم بسیار جذاب و فوق‌العاده‌ای دارد. اگر

به گزارش همشهری آنلاین، مرغ عسلی و سیر روشی متفاوت برای درست کردن مرغ است که عطر و طعم شگفت‌انگیزی دارد.

فرارو نوشت، مرغ عسلی با سیر نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از عسل، سیر، کره، سس سویا و… طبخ می‌شود و طعم بسیار جذاب و فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و لذیذ را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ عسلی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید:

اسکالوپینه پرتقالی ؛ غذایی ساده ، سبک ، شیک برای میزهای خاص

مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست

مواد لازم

ران مرغ: ۵ عدد
سیر: ۴ حبه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

تکه‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و یک قاشق سس سویا مزه‌دار کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم‌دار شود.

داخل ماهی تابه کمی روغن بریزید و و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس مرغ‌های سرخ شده را کنار بگذارید.

حالا کره را داخل همان ماهی تابه بیندازید تا آب شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید تا عطرش آزاد شود.

حالا عسل، سس سویا، سرکه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد نشاسته ذرت را همراه با مقدار کمی آب سرد حل کنید و بعد به سس اضافه کنید.

سس را با حرارت کم هم بزنید تا غلیظ شود و حالت براق و چسبناک پیدا کند.

در این مرحله مرغ‌های سرخ شده را به ماهی تابه برگردانید و داخل سس بغلتانید تا کاملا آغشته به سس شوند و بعد حرارت را خیلی کم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه سس کم کم به خورد مرغ برود…

در این مرحله مرغ آماده را داخل ظرف بکشیدد و با کنجد و جعفری خرد شده تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ اگر در منزل سس سویا ندارید، می‌توانید از رب اانار رقیق شده با سرکه و یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

ـ اگر روغن کنجد در دسترس ندارید، می‌توانید آن را از دستور تهیه حذف کنید، ولی روغن کنجد موجب براق شدن بیشتر سس می‌شود.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است.

توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار